RETROSPECTIVĂ 2010 – PERSPECTIVĂ 2011 – LA MULŢI ANI!

RETROSPECTIVA ANULUI 2010

Cu inimi pline de recunoştinţă pentru marea îndurare a bunului Dumnezeu dovedită constant, în pofida imperfecţiunilor noastre de-a lungul unui an, dar şi cu aspiraţii înspre cele desăvârşite, păşim împreună în 2011!

Cu urări de fericire,
LA MULŢI ANI!

Petrică Pleşa
31 Decembrie 2010

By 

"Am fost răstignit împreună cu Hristos și trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viaţa pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine Însuși pentru mine." (Galateni 2:20)

Related posts

2 Thoughts to “RETROSPECTIVĂ 2010 – PERSPECTIVĂ 2011 – LA MULŢI ANI!”

 1. Scump frate Petrică, vă doresc ca Domnul să vă dea puterea să continuaţi frumoasa şi nobila slujire în ogorul Evangheliei, pentru ca prin predicile şi poeziile dvs, tot mai mulţi români să se întoarcă cu adevărat la Dumnezeu!

  Fie ca bunul Dumnezeu să vă însoţească clipă de clipă şi în Noul An 2011, să mergeți mai departe sub călăuzirea şi inspiraţia Duhului Sfânt şi să străluciţi ca o lumină în întunericul acestei lumi pline de întinăciune şi păcat!

  Un An Nou binecuvântat şi fericit sub protecţia Celui Preaînalt!

  Cu toată dragostea şi simpatia,

  LA MULŢI ANI!

  1. Tom, sunt încurajat de cuvintele tale! Mulţumesc şi Domnul să vă îmbogăţească din toate punctele de vedere în 2011 şi nu numai, conform bogăţiilor Harului Său… Cu drag, Petrică.

Scrie un comentariu! Leave a Comment!

error: Content is protected !!