SITE NOU DE CALITATE MAI BUNĂ

SITE WEB DE BUNA CALITATE

Aș dori să-i anunț pe toți prietenii, cunoscuții și vizitatorii mei că de câteva zile, am un site web de calitate mult mai bună față de ceea ce am avut ani de zile. Un prieten care construiește site-uri, m-a sfătuit să renunț la vechea platformă WordPress.com care era destul de limitată din punct de vedere tehnic și nu permitea instalarea unor programe informatice (software cum ar fi teme, plugin-uri, etc) indispensabile și era foarte greu să îmbunătățesc design-ul site-ului, neavând instrumentele necesare. Prietenul meu mi-a spus că aspectul unui site contează foarte mult și mi-a recomandat să-mi cumpăr un domeniu web și să mă transfer pe un server performant pe care el are acces permanent în calitate de webmaster. Acum se pot efectua setări, configurări, personalizări care pe vechiul blog erau imposibile. Mi-am instalat și un FORMULAR DE CONTACT care este necesar pe acest site în situația în care un vizitator dorește să-mi pună o întrebare în privat sau să mă contacteze online dacă are vreo sugestie, vreo recomandare sau pentru alte motive. De asemenea, vizitatorii mei pot să posteze comentarii la diversele mele poezii, articole, etc, iar webmasterul mă va anunța și le voi răspunde cu cea mai mare plăcere în funcție de timpul disponibil. Domnul să mă țină sănătos ca să pot sluji mai departe în câmpul Evangheliei!

Pentru a putea găsi foarte ușor noul meu site web, vă invit să introduceți sintaxa petrica plesa în motorul de căutare-indexare Google sau în alte motoare de căutare-indexare preferate.

URL-ul paginii Home a noului meu site este acesta: https://www.petricaplesa.ro

Pe linkurile de mai jos, puteți da click pe un motor de căutare pentru a introduce sintaxa petrica plesa în vederea găsirii noului meu site web:

https://www.google.com/search?q=petrica+plesa

https://www.bing.com/search?q=petrica+plesa

Cu toată dragostea,
Petrică Pleșa

By 

"Am fost răstignit împreună cu Hristos și trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viaţa pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine Însuși pentru mine." (Galateni 2:20)

Related posts

Scrie un comentariu! Leave a Comment!

error: Content is protected !!