PETRICĂ PLEŞA – DUHUL DRAGOSTEI, AL ADEVĂRULUI ŞI DUHUL RĂTĂCIRII

PETRICA PLESA LA BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA BUCURESTI

În ziua de 7 noiembrie 2010 am fost invitat în Bucureşti şi prin harul lui Dumnezeu am predicat Evanghelia la amvonul Bisericii Creştine după Evanghelie Antiohia. Am primit recent înregistrarea audio a predicii şi m-am gândit că ar fi bine să o postez aici pe blogul meu. Vă invit să ascultaţi mesajul pe care Domnul mi l-a dat prin îndurarea şi dragostea Sa.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

By 

"Am fost răstignit împreună cu Hristos și trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viaţa pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine Însuși pentru mine." (Galateni 2:20)

2 Thoughts to “PETRICĂ PLEŞA – DUHUL DRAGOSTEI, AL ADEVĂRULUI ŞI DUHUL RĂTĂCIRII”

  1. Florin Pînzaru

    Pentru cei care vor să înveţe, pot să înveţe lucruri frumoase şi utile. Întotdeauna Dumnezeu a avut oameni prin care a arătat adevărul. Eşti unul dintre cei care arată adevărul în generaţia noastră, puţini sunt cei care vor să accepte adevărul dar ştiu că Domnul va răsplăti pe cei care rămân în adevăr.

    Domnul Iisus să te binecuvânteze cu tot ce ai nevoie!

    1. O adevărată încurajare! Mulţumesc şi sper să nu fac întâiul compromis pentru ca al doilea să nu existe vreodată. Să rămânem împreună în Duhul Adevărului!

      Cu dragoste divină… Petrică.

Scrie un comentariu! Leave a Comment!