BANNER PANORAMA NATURA SUPERBA
BANNER GRADINA CU FLORI
BANNER APUS DE SOARE
BANNER PANORAMA NATURA SUPERBA
BANNER GRADINA CU FLORI
BANNER PADURE INVERZITA
BANNER CERB IN PADURE
BANNER APUS DE SOARE
PlayPause
previous arrow
next arrow
 

SCUMPULUI MEU NEPOT, PETRICĂ – IN MEMORIAM

BUNICUL SI NEPOTUL

By 

"Am fost răstignit împreună cu Hristos și trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viaţa pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine Însuși pentru mine." (Galateni 2:20)

Related posts

9 Thoughts to “SCUMPULUI MEU NEPOT, PETRICĂ – IN MEMORIAM”

 1. Valentin Giuroiu

  Nu ştiu cine a fost nepotul, dar e scris frumos cu parfum de nădejde şi metafore de iubire… Domnul să vă însoţească!

  1. AMIN, asemenea! Mulţumesc din toată inima!
   Fiţi binecuvântat! 🙂

 2. Valentin Giuroiu

  Vom încerca să abordăm şi celelalte mesaje…

 3. Gabriela

  Într-adevăr, a fost tragic ce s-a întâmplat, dar nădăjduim că ne vom întâlni acolo sus cu Petrică! Poezia e foarte reuşită! Felicitări!

  1. Trecând prin curba cu pricina, mi-au străfulgerat câteva versuri. Am oprit în prima parcare, le-am notat, apoi în câteva ore…………….. Fie ca aceste versuri să fie o îmbărbătare pentru toţi cei ce l-am iubit, aşteptând reîntâlnirea în slava cerească!

 4. Racz-Sochirca Karol

  L-am cunoscut pe Petrică, cu doar trei zile înainte de accidentul lui. Fusesem la o înmormântare pe str. Morii de scoarta, la un scump frate vârstnic ce mi-a fost ca un părinte spiritual, fratele Bunea. Acolo l-am întâlnit pe Petrică. Am vorbit cu el chiar si despre faptul că viaţa aceasta este atât de scurtă, azi eşti iar mâine nu… nu ştiam că la trei zile după aceea aveam să merg chiar la înmormântarea lui Petrică.

  Scumpă este moartea celor adormiţi în Domnul! Amin!

  1. Da, aşa este! Important este să fim pregătiți pentru neprevăzute… pentru Cer…

 5. Monica Ion

  Cu ajutorul lui Dumnezeu, noi trecem prin “Pădurea Bogăţii” cel puţin de două ori pe an și de când a fost acel tragic accident, nu uităm să spunem: “aici e curba lui Petrică”, amintindu-ne de el, de Augusta și fetele lor. Frumoasă aducere aminte ai scris, nepotului tău! 🙂
  Domnul să te binecuvânteze!

  1. Aceasta am simţit! Domnul m-a inspirat în virtutea dragostei ce mi-a dat-o pentru întreaga lui familie (fetiţele şi Augusta dar şi pentru toți ce și-ar dori slăvita și eterna revedere cu cel ce le fusese atât de drag).

   Toată gloria Îi aparţine… LUI!

Scrie un comentariu! Leave a Comment!

error: Content is protected !!