BISERICA ANTIOHIA SOLICITĂ AJUTOR FINANCIAR URGENT PENTRU STINGEREA DEFINITIVĂ A LITIGIULUI CU PROPRIETARUL TERENULUI

BISERICA ANTIOHIA BUCURESTI - FRATII SE ROAGA LA CONFERINTA NATIONALA DIN 3-5 OCTOMBRIE 2013

Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie din România face APEL CĂTRE TOȚI CREȘTINII, indiferent de confesiunea din care fac parte, să fie alături de BISERICA CREȘTINĂ DUPĂ EVANGHELIE ANTIOHIA care traversează cea mai grea perioadă din istoria existenței ei.

Înainte de a prezenta Scrisoarea-apel transmisă de Uniune, se cuvine să facem câteva precizări absolut necesare care se impun pentru buna informare a oricui dorește să ajute din toată inima această Biserică – cea mai mare din România – din cadrul Cultului Creștin după Evanghelie.

La construcția acestei Biserici (și a Institutului Teologic Creștin după Evanghelie Timotheus) s-a lucrat ȘAPTE ANI DE ZILE în care mulți creștini și-au sacrificat banii și sănătatea, unii au suferit accidente de muncă în care puteau să-și piardă viața, unii au rămas cu urmări definitive în sănătatea lor, etc. Ambele construcții (Biserica și Institutul Teologic) s-au executat LEGAL, în baza documentelor emise de autoritățile publice române (Certificat de Urbanism, Autorizație de Construcție, Proces Verbal de predare-primire-recepție a lucrărilor de construcție). Terenul în suprafață de 3191 metri pătrați a fost acordat Bisericii în baza unui Contract de Concesiune încheiat pe o perioadă de 99 ani (sau mai bine zis, pe toată durata existenței construcțiilor). La acea dată, nu se ridicau probleme cu privire la eventuali foști proprietari de odinioară care ar fi putut să apară din senin ca să revendice terenul aprobat legal de autoritățile române. La un moment dat, a apărut pe scenă o bătrână care a început să emită pretenții și să revendice terenul pe care au fost construite Biserica și Institutul Teologic Timotheus. Fiind foarte în vârstă, fără posibilități financiare și destul de aproape de trecerea în veșnicie, doamna respectivă a împuternicit o altă doamnă (relativ mai “tânără” și cu posibilități financiare mult mai mari) pentru a prelua procesul și a angaja o doamnă avocat care să încerce câștigarea terenului în instanță. Au trecut ȘAPTE ANI DE ZILE DE PROCESE DERULATE ÎN DIFERITE INSTANȚE DE JUDECATĂ! Această perioadă a fost deosebit de grea, atât pentru prezbiterii Bisericii Creștine după Evanghelie Antiohia, cât și pentru credincioșii de rând. Cu toții, au resimțit cu durere și tristețe o grea povară și încercare care s-a abătut peste această Biserică. Nu mai discutăm de sumele foarte mari care au fost cheltuite pentru a putea face față unor asemenea procese grele și de lungă durată, cu multe recursuri, cu multe amânări (termene), tergiversări, întârzieri ale motivării sentințelor, etc. Cu toate că au existat și procese câștigate (nu numai pierdute), în ciuda faptului că Instanța Judecătorească a decis că Biserica Creștină după Evanghelie Antiohia A FOST UN CONSTRUCTOR DE BUNĂ CREDINȚĂ, totuși terenul pe care erau construite cele două clădiri (Biserica Antiohia și Institutul Teologic Timotheus) a fost câștigat definitiv de acea doamnă devenită hodoronc-tronc “proprietar” deși bătrâna care a împuternicit-o, s-a stins din viață și n-a mai apucat să intre în posesie. Cum România este “țara tuturor posibilităților”, noua proprietară și-a intabulat terenul iar Biserica Creștină după Evanghelie și-a intabulat cele două clădiri (Biserica Antiohia și Institutul Teologic Timotheus) care există pe acest teren și sunt date în folosință din 1999.

Deși lucrurile evoluau nefavorabil, deși pentru situația juridică a Bisericii Antiohia și a Institutului Teologic Timotheus se părea că nu mai există soluții, deși noua proprietară a terenului NU CEDA în niciun fel și nu era dispusă deloc la o stingere rezonabilă a litigiului pe cale amiabilă, acum vreo 3 săptămâni, BUNUL DUMNEZEU A INTERVENIT CU TOATĂ PUTEREA SA!!! Cu doar două zile înainte de procesul care urma să se desfășoare și prin care urma să se emită o Hotărâre Judecătorească definitivă și irevocabilă (potențial NEFAVORABILĂ atât Bisericii Antiohia, cât și Institutului Teologic Timotheus) S-A PRODUS UN EVENIMENT NEFERICIT HOTĂRÂT DE DUMNEZEU în sensul că doamna avocat care o apăra pe oponenta Bisericii Antiohia A MURIT SUBIT!!! Nimeni nu se aștepta la așa ceva, această nenorocire, punând-o pe gânduri pe doamna proprietar (a terenului) care cu această ocazie a văzut cât de repede putem să plecăm în veșnicie și cât de fragilă este viața omului trecător pe acest pământ… NIMENI nu se poate lupta cu Dumnezeu iar cine se atinge de copiii lui Dumnezeu, se atinge de lumina ochilor Săi! (Zaharia 2:8) Din acel moment, cutremurată și vizibil afectată, doamna proprietar și-a schimbat complet poziția și A ACCEPTAT PENTRU PRIMA DATĂ O SOLUȚIE FINANCIARĂ REZONABILĂ negociată cu Biserica Creștină după Evanghelie Antiohia. Astfel, dânsa A RENUNȚAT să mai ceară 1.600.000 euro (Biserica aflându-se într-o zonă centrală a Bucureștiului) și a spus că dorește doar 375.000 EURO ÎN CINCI RATE (plătite în doi ani) ca să renunțe definitiv la orice pretenție asupra terenului pe care sunt construite Biserica Creștină după Evanghelie Antiohia și Institutul Teologic Timotheus. Aici se vede lămurit puterea lui Dumnezeu care NU dorește să îngăduie ca această Biserică Evanghelică să fie distrusă, mai ales că doamna proprietar a amenințat de multe ori că DOREȘTE SĂ DEMOLEZE COMPLET ATÂT BISERICA CREȘTINĂ DUPĂ EVANGHELIE ANTIOHIA, CÂT ȘI INSTITUTUL TEOLOGIC TIMOTHEUS!!!

Vă dați seama, dragi creștini, ce mult s-ar bucura diavolul dacă acest complex creștin ar fi distrus, ce ar râde demonii din iad și ce satisfacție ar avea oamenii fără Hristos și fără Dumnezeu care ar vedea rasă de pe fața pământului încă o redută a creștinismului, cea mai mare Biserică Creștină după Evanghelie din România (vezi fotografiile de mai jos!)

Problema cea mai mare este URGENȚA MAJORĂ a colectării fondurilor. Deși suma totală va trebui achitată (către doamna proprietar) ÎN CINCI RATE (în doi ani de zile), totuși prima rată în valoare de 100 MII EURO trebuie achitată PÂNĂ LA DATA DE 25 MAI 2014!!!

În cazul în care această sumă nu va putea fi plătită până în 25 mai 2014, Înțelegerea de Plată (efectuată în fața Instanței Judecătorești) CADE, tranzacția este anulată complet și Biserica va pierde definitiv procesul în favoarea doamnei proprietar. Ar fi o mare nenorocire și o adevărată dramă pentru credincioșii acestei Biserici, pentru cei care s-au sacrificat și și-au jertfit timpul, banii, energia și sănătatea pentru construcția ei.

În continuare, putem viziona online SCRISOAREA – APEL transmisă de Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie din România. Să o citim cu atenție și fie ca Domnul să pună în inimile tuturor creștinilor de pretutindeni, dorința ca să ajute la salvarea acestui complex creștin, să se poată strânge URGENT suma de 100 MII EURO în cele 3 conturi (lei, dolari, euro) puse la dispoziție imediat de BANCA BANCPOST

ATENȚIE!
S-a renunțat complet la serviciile ING BANK din cauza întârzierii nepermise în aprobarea celor 3 conturi în lei, euro și dolari, timpul este foarte scurt, data limită de 25 mai 2014 nu poate fi depășită, urgența este maximă!

Să ne rugăm fierbinte ca bunul Dumnezeu să ducă la bun sfârșit lucrarea pe care a început-o pentru ca Numele Său să nu fie făcut de rușine, pentru ca vrăjmașul să nu se bucure, să nu fie dat prilej diavolului și atât Biserica Creștină după Evanghelie, cât și Institutul Teologic Timotheus să fie salvate la timp.

Fiți binecuvântați, dragi creștini de pretutindeni!

CLICK PE LINKUL DE MAI JOS:

SCRISOARE APEL PENTRU SALVAREA BISERICII CRESTINE DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA SI INSTITUTULUI TEOLOGIC TIMOTHEUS

UPDATE IMPORTANT 17 MAI 2014!!!

Codul pentru donațiile în valută – cod SWIFT: BPOS ROBU

Codul fiscal al Bis. Creștine după Evanghelie Antiohia: 6045117

UPDATE IMPORTANT 18 MAI 2014 !!!

Prin bunătatea lui Dumnezeu, s-au strâns 80 mii euro dar MAI ESTE NEVOIE URGENT DE 20 MII EURO PÂNĂ MIERCURI 21 mai 2014 când banii trebuie transferați din contul Bisericii Antiohia în contul doamnei proprietar a terenului.

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA - CENTRUL DE COMANDA SUNET-LUMINI

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA - PASTORUL IOAN PANICAN VESTESTE CUVANTUL SFANT AL DOMNULUI

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA BUCURESTI VAZUTA IN TIMPUL NOPTII

CÂTEVA FOTOGRAFII DEOSEBITE REALIZATE ÎN BISERICA CREȘTINĂ DUPĂ EVANGHELIE ANTIOHIA ÎN TIMPUL UNOR NUNȚI

MIREASA INSOTITA DE TATAL EI IN BISERICA ANTIOHIA PENTRU A FI PREZENTATA MIRELUI

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA - CREDINCIOSII ASCULTA CUVANTUL DOMNULUI IN TIMPUL UNEI NUNTI

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA IN TIMPUL SERVICIULUI DIVIN DE CASATORIE

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA - DOI TINERI CREDINCIOSI ISI UNESC DESTINELE

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA - CREDINCIOSII SUNT INVITATI LA MASA DE NUNTA

ALTE FOTOGRAFII DEOSEBITE REALIZATE ÎN PREAJMA UNOR NUNȚI ÎN BISERICA CREȘTINĂ DUPĂ EVANGHELIE ANTIOHIA

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE - DECORATIUNE EFECTUATA PENTRU MASA DE NUNTA 1

Biserica Crestina dupa Evanghelie Antiohia - decoratiuni pentru masa de nunta 2

Biserica Crestina dupa Evanghelie Antiohia - decoratiuni pentru masa de nunta 3

Biserica Crestina dupa Evanghelie Antiohia - decoratiuni pentru masa de nunta 4

Biserica Crestina dupa Evanghelie Antiohia - decoratiuni pentru masa de nunta 5

Biserica Crestina dupa Evanghelie Antiohia - Tinerii credinciosi care au pregatit decoratiunile pentru masa de nunta

INFORMAȚII UTILE DESPRE INSTITUTUL TEOLOGIC TIMOTHEUS

By 

"Am fost răstignit împreună cu Hristos și trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viaţa pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine Însuși pentru mine." (Galateni 2:20)

Related posts

One Thought to “BISERICA ANTIOHIA SOLICITĂ AJUTOR FINANCIAR URGENT PENTRU STINGEREA DEFINITIVĂ A LITIGIULUI CU PROPRIETARUL TERENULUI”

Scrie un comentariu! Leave a Comment!

error: Content is protected !!