BISERICA ANTIOHIA A PLĂTIT PRIMA TRANȘĂ DE 100 MII EURO CĂTRE DOAMNA PROPRIETAR CARE A CÂȘTIGAT TERENUL ÎN INSTANȚĂ

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA BUCURESTI VAZUTA IN TIMPUL NOPTII

Ieri, miercuri 21 mai 2014, a fost cea mai grea zi din istoria existenței BISERICII CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE ANTIOHIA din București dar rugăciunile multor credincioși au fost ascultate și cu ajutorul bunului Dumnezeu, s-a reușit plata sumei de 100 MII EURO prin transfer bancar.

Aceasta a fost doar prima rată din cele cinci care trebuie achitate în termen de doi ani către doamna proprietar a terenului pe care sunt construite Biserica Antiohia și Institutul Teologic Timotheus. Așa cum am menționat anterior, suma totală care trebuie plătită este de 375 MII EURO iar următoarea rată este de 50 MII EURO cu scadența la data de 25 DECEMBRIE 2014.

Este necesar să continuăm să ne rugăm mai departe ca Domnul să dea binecuvântarea Sa peste frații noștri Creștini după Evanghelie ca să poată plăti la timp și celelalte tranșe iar acest vechi litigiu să fie stins pentru totdeauna.

Vă invit să citiți SCRISOAREA DE MULȚUMIRE prin care frații Creștini după Evanghelie își exprimă recunoștința față de toți acei frați și toate acele surori în Hristos care s-au jertfit și au dăruit cu toată inima din avutul lor pentru ca Biserica Antiohia și Institutul Teologic Timotheus să fie salvate la timp. Slăvit să fie Domnul pentru modul minunat în care a intervenit, pentru dăruirea exemplară a tuturor celor care au pus mai presus de orice LUCRAREA LUI DUMNEZEU!

Domnul să ne ajute și să ne binecuvânteze mai departe!

CLICK PE LINK DACĂ DORIȚI SĂ CITIȚI SCRISOAREA DE MULȚUMIRE PENTRU CEI CARE AU CONTRIBUIT!

https://www.petricaplesa.ro/wp-content/uploads/2014/05/scrisoare-de-multumire-pentru-cei-care-au-ajutat-la-colectarea-sumei-de-100-mii-euro-pentru-salvarea-bisericii-antiohia.pdf

By 

"Am fost răstignit împreună cu Hristos și trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viaţa pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine Însuși pentru mine." (Galateni 2:20)

Related posts

Scrie un comentariu! Leave a Comment!

error: Content is protected !!