ÎNTÂLNIRE DE TINERET – BISERICA EVANGHELICĂ ANTIOHIA – BUCUREŞTI – 8 NOIEMBRIE 2010

RUGACIUNE SINCERA A ADOLESCENTILOR

Dragi tineri, eu vă spun bine aţi venit şi vă doresc o audiţie plăcută şi utilă pentru voi toţi! Fiţi binecuvântaţi! 🙂

PĂSTREAZĂ-TE CURAT ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU!

PREZBITER PETRICĂ PLEŞA

By 

"Am fost răstignit împreună cu Hristos și trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viaţa pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine Însuși pentru mine." (Galateni 2:20)

6 Thoughts to “ÎNTÂLNIRE DE TINERET – BISERICA EVANGHELICĂ ANTIOHIA – BUCUREŞTI – 8 NOIEMBRIE 2010”

 1. Monica Ion

  Binecuvântarea DOMNULUI să te însoţească! Mulțumim lui DUMNEZEU că mai are în poporul Lui astfel de credincioși care susțin adevărul Biblic și nu deformează Calea Credinței după interesele lor!

  1. Pentru Monica Ion:

   Mulţumesc mult pentru aprecierea voastră realistă. Mă bucur că suntem de aceeaşi părere în ce priveşte adevărurile fundamentale spirituale. Domnul să vă binecuvânteze!

 2. Bukovineanu

  Scump frate Petrică, mă bucur de mesaje consistente în explicaţii scripturale şi de orice descoperire venită din Scriptură. Fiecare generaţie de tineri are nevoie de un profet, de un dascăl şi de un model, însă cred că generaţia tinerilor de astăzi au nevoie de noi mai mult ca oricând !
  Domnul să vă dea mult har şi înţelepciune în tot ceea ce faceţi !

  1. Preaiubitului Bucovinean,

   Mă bucur și eu de cei ce sunt „pe recepție”, sperând să se continue „brazdele” trasate de apostoli și urmașii lor de-a rândul generațiilor.

   Cu dragoste sfântă, Petrică!

 3. Gabriela

  Îmi amintesc de când eram mică, cum mă sfătuiai cum să mă păstrez curată pentru viitoarea căsnicie. Și îmi mai amintesc cum participam la aproape toate întâlnirile de tineret cu această temă, şi interesant că nu mă plictiseam, chiar dacă auzisem de atâtea ori, (mai ales că te-am ajutat să tipărim cartea).

  Acum Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am aşa un tată, care m-a învăţat doar binele. Şi Îi mai mulţumesc lui Dumnezeu pentru minunata mea mică familie!

  1. Sunt încurajat de rezultatul preocupărilor mele pentru păstrarea curăţiei din perioadele tinereţii, concretizat în viaţa copiilor mei şi nu numai. Mulţumesc, Gabi.

   Cu drag, Tata.

Scrie un comentariu! Leave a Comment!